Over Mix2Match


Een goede 1e indruk is essentieel voor het verkoopproces van je woning. Woningen die verkoopklaar gemaakt worden, trekken meer kijkers en maken meer kans om snel verkocht te worden tegen een hogere prijs. Als eigenaar is het vaak lastig om kritisch naar de eigen inrichting te kijken. En maar liefst 80% van de potentiële kopers kan niet door de persoonlijk sfeer van een woning heen kijken.

 

Met gevoel voor styling en interieur, creativiteit, klantgerichtheid en ervaring restylet Mix2Match het te koop staande huis, zodat deze er op internet weer bovenuit springt. Dit is de allereerste indruk die je met jouw woning kunt maken en daarvoor is een juiste woningspresentatie, die een zo breed mogelijke doelgroep aanspreekt, ontzetten belangrijk. Via het internet bepaalt de potentiële koper immers al of het huis de moeite waard is om verder te bekijken en of er een afspraak voor een bezichtiging wordt gemaakt.

 

Dat verkoopstyling werkt is een feit. Met een klein budget een enorm effect behalen? Met een verkoopklaar gemaakte woning zorgt Mix2Match dat je met een minimale investering maximaal rendement haalt uit jouw woningverkoop. Uit onderzoek blijkt dat 70% van de woningen die al 1,5 jaar te koop staan, gemiddeld binnen 3 maanden worden verkocht. Dit na restyling en plaatsen van goede en professionele foto's door een verkoopstylist.

 

WERKWIJZE

  • Na het plannen van een afspraak kom ik bij je langs voor een intakegesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en gratis
  • Bij dit intakegesprek werk ik met een vragenlijst en vraag ik je mij tevens een rondleiding te geven door jouw woning
  • Mix2Match maakt de offerte met hierin de gemaakte afspraken, zoals eventuele aanpassingen, gebruik van eigen meubels/accessoires, wat je zelf kunt doen, budget etc.
  • Na akkoord maak ik wederom een afspraak om daadwerkelijk aan de slag te gaan. De handen gaan uit de mouwen en de woning wordt gerestyled en verkoopklaar gemaakt. Dit kan variëren van een halve dag tot 2 dagen
  • Na de restyling ontvang je een checklist met tips voor de bezichtigingen van jouw woning
  • Foto's van voor en na de restyling
  • Indien gewenst verzorgt Mix2Match tevens de complete woningfotografie
  • Je krijgt de foto's toegestuurd en de woning is klaar om in de verkoop te gaan

 

Mix2Match Verkoopstyling is er voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.